Ενίσχυση κοινωνικού παντοπωλείου Δράμας 2014

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου προσέφερε μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος είδη πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας που αυτές τις άγιες μέρες τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Την παράδοση των αγαθών ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν από πλευράς του συλλόγου ο πρόεδρος Γεωργιάδης Ιωάννης και το μέλος του Δ.Σ. Παπαντωνίου Γεώργιος.

Ενίσχυση κοινωνικού παντοπωλείου Δράμας 2013

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου ενίσχυσε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Δράμας με είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρονται σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Στην παράδοση των αγαθών που ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν από πλευράς του συλλόγου ο πρόεδρος Γεωργιάδης Ιωάννης και ο κοσμήτορας Κασάπης Θεόδωρος παραβρέθηκαν και ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χαρακίδης Κυριάκος και ο Αντιδήμαρχος κ.Γρηγορίου Κυριάκος, οι οποίοι ευχαρίστησαν το σύλλογο για τη συνεισφορά του. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογός μας έχει ενταχθεί στο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας και συμμετέχει ενεργά στη στήριξη δράσεων ενίσχυσης συμπολιτών μας στις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες.

Ανθρωπιστική βοήθεια

   Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας εκτός από την πλούσια δράση που έχει να επιδείξει σε δράσεις φιλοπεριβαλλοντικές και φιλοθηραματικές, δεν μένει ασυγκίνητος στις δύσκολες μέρες της οικονομικής ύφεσης που πλήττουν την τοπική κοινωνία και ανταποκρίθηκε άμεσα σε κάλεσμα τόσο της Ιεράς Μητρόπολης όσο και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας προκειμένου να συμπαρασταθεί στην επιβίωση των συνανθρώπων μας με τη συλλογή ειδών ένδυσης, υπόδησης και κυρίως τροφίμων με σκοπό να διατεθούν σε συμπολίτες που το έχουν ανάγκη.